Wijnactie

Dit jaar willen we vanuit Amnesty Gent opnieuw een rode wijn aanbieden aan een schappelijke prijs (7 Euro per fles).
Heel binnenkort worden een aantal wijnen geproefd, eens een keuze gemaakt kan de bestelling geplaatst worden. We houden je op de hoogte.

Intussen is de witte wijn nog verkrijgbaar, ‘Le petit Carla’ uit Lézignan Corbières, een dorpje gelegen tussen Carcassonne en Narbonne.
Deze wijn werd door een deskundig panel als zeer lekker beoordeeld. In bijlage vinden jullie alle details. De prijs is, zoals de voorbije jaren, 7 Euro per fles.
Het huis van Lieselot en Hans, Begijnhoflaan 97, 9000 Gent (tel. 09 383 88 81 en 0473 73 94 70) fungeert al jaren als ons magazijn (waarvoor onze grote dank) en we willen hen toch een beetje ontlasten.
Daarom dringen we er op aan dat elke groep een aantal dozen wijn (liefst 10 of meer) gaat halen en deze dan verder verdeelt bij de groepsleden en bij familie en kennissen.
Op die manier is het aantal tussenkomsten van Lieselot en Hans beperkt en neemt de voorraad niet te veel plaats in. Alvast onze dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

En nog een WordPress site